Free Delivery on orders over 1000KR-Norwegian

Om Oss

'LIK' VÅR FACEBOOK SIDE OG DELTA I VÅRE 'GIVE AWAYS' FOR Å VINNE EN AV VÅRE PRISVINNENDE OG FANTASTISKE PRODUKTER FRA BLANT ANNET KIDKRAFT, MAMAS & PAPAS ELLER THE LITTLE GREEN SHEEP!

KLIKK HER  

 

TRENGER EN GAVE FOR ET BARN MEN VET IKKE HVA DU SKAL KJØPE? DON'T PANIC! SEND ET PEEKABOO E-GAVEKORT OG LA DEM VELGE SELV! FRA KR 200 TIL KR 2000

KLIKK HER FOR Å KJØPE ET GAVEKORT

 

Velkommen til peekaboobabygaver.no! 

En god natts søvn er kanskje en av de mest dyrebare gaver for en nybakt forelder! 

 

HVA DRIVER VI MED? DET HANDLER OM SØVN!

I den stadig økende verden av internett shopping, ønsker vi deg velkommen til peekaboobabygaver.no! Vi hevder ikke å selge alt du trenger som forelder - men sikkert noen av de viktigste tingene rundt en av de viktigste aktivitetene i menneskelivet - det handler om søvn - i den skandinaviske måten!

Vi er en nisje internett butikk som spesialiserer seg i Moses babykurver for nyfødte, sprinkelsenger og barnesenger, barnemøbler, innredning og interiør til barnerommet opp til 8 år - og som passer til den skandinaviske livstil.

Gleden av å ha et barn kan bli påvirket av en mangel på søvn for alle i husholdningen fra en tidlig alder. Vi i peekaboobabygaver.no tror at en av de største gavene du kan gi barnet ditt er en god natts søvn (som det forhåpentligvis betyr en god natts søvn for deg!) Og vår nettbutikk som mål å hjelpe deg å gjøre akkurat det!

Vi er spesialist i et unik or voksende utlvalg av høykvalitets babyprodukter som kan skape et berolig miljø er derfor kan gjøre pefekte gaver til dine spesielle barnet (og dermed deg ellers deres foreldre!). 

Fra den stadige populære Moses babykurver for nyfødte i en rekke av alternativer som pilflettet, myk flettet, økologisk/organisk og hypoallergisk, med matchende sammenleggbare eller gynge stativer, sidesenger/samsoving produkter som, for eksempel, den prisbelønte Snuzpod sidesengen, romantiske tre og pilflettede Moses babykurver på hjul fra kjente tysk barnemøbler leverandør Leipold, solide tre gyngevugger som den prisbelønte So Ro moderne vuggen, sprinkelsenger som kan konverteres til barnesenger fra designer britiske leverandør Izziwotnot, til solide, praktiske og stilige møbler og innredning som plassbesparende tre klesstativ, skaper, hyller, gulvtepper, taklamper osv! 

Eller ta en titt på en av våre penger og tidbesparende, stilige møbelsett - levert rett på døra! 

Med et sterkt fokus på unike produkter av høy kvalitet, rask og informative kundeservis, fraktfritt på mange varer og raskt levering, inkludert rett på døren, er vi sikker på at du nyter handler hos oss! 


VÅRT MÅL

Med vår grundig søk for nyttig, godt designet og / eller innovative produkter, ønsker vi å være en ledende og informativ forhandler av høy kvalitets søvnprodukter til baby og barn på det norske internett-markedet, egnet for en skandinavisk livsstil. 

 

VÅRE MERKER

Vår imponerende utvalg av merker omfatter prisvinnende, etablert og innovative produsenter fra hele verden, med spesielt fokus på leverandører fra Storbritannia, Nederland, Tyskland, Danmark og, ikke minst, Norge - alle godt kjent for sine høye kvalitets baby og barnesenger, barnemøbler og innredning til barnerommet. 

Men ikke alle varer produsert utenfor Skandinavia er egnet for den 'Scandinavian way of living'! Fra vår efaring, ser vi at et skandinavisk barn må passe inn i en skandinavisk livstil - og ikke omvendt! Så for eksempel, man trenger en babyseng som er lett nok til å ta med til hytta, men solid nok for baby i seg selv; eller produkter som er store nok for en typisk skandinavisk barn - ofte høyere enn andre europeiske eller asiatiske barn! Og vi elsker utfordringen med å finne disse produktene til deg, og derved øke rekkevidden i Norge!!

Vi velger kun de beste merkene, mange av dem har blitt internasjonalt anerkjente og som vi har faktisk prøvd og testet oss selv. Men vi tror de mest nyttige attester er fra brukerne selv - barna! Og ved hjelp av våre junior produkt tester, Chilli, og venner hennes, kan vi anbefale med tillit.  

Vi er stolte av å ha, blant våre utvalg, merkevarer som for eksempel den prisbelønte So Ro (Norge), prisbelønte ørganiske babyprodukter produsenten The Little Green Sheep (Storbritannia), prisvinnende hypoallergisk Moses babkurv produsenten Shnuggle (Storbritannia), prisbelønte barnesenger og treleker spesialist Kidkraft (Nederland), internasjonalt anerkjente Moses babykurv og barnesengetøy produsenten Clair de Lune (Storbritannia), klassisk Disney, innovative baby og barnemadrass spesialist Dry av Norge, Moses babykurv, barneseng og barnemøbler spesialist Leipold av Tyskland, SleepCurve patente baby og barnemadrasser (Storbritannia), innovative sovepose og bæresele produsenten Easygrow av Norge og designer Moses babykurv og barnemøbler spesialist Izziwotnot (Storbritannia). Og en rekke av disse merkene er, faktisk, eksklusivt til Peekaboo!

Men, selv om vi er spesialister på søvn produkter, er det ikke bare alt om søvn og senger hos Peekaboo! Enten du er på utkikk etter en gave til en nyfødt, dåp, babyshower, bursdag, ferie eller skole-og barnehagestart, er du sikker på å finne noe spennende og minneverdig her blant våre eksklusivt utvalg! Manger av disse produktene er importert også og har blitt kåret 'Gift of the year' i sine respektive land. 

Selv om den innovative serien er produsert av foreldre selv basert på egne erfaringer, har vi også klassiske favoritter - teddybjørner og blomster - selv om de ser litt annerledes ut enn det du vanligvis forventer! 


TIL SLUTT

Og vi elsker anbefalinger! Send oss gjerne en e-post hvis noe griper oppmerksomheten eller du produserer innovative og høy kvalitets produkter til baby og barn som vil være av verdi for våre kunder - foreldre og barn! Vi vil gjerne høre fra deg!

Vårt produktsortiment økes fra måned til måned, så husk av for å få nyhetsmail når du logger deg inn første gang. På den måten vil du være først i køen for å få vite nyheter og tilbud. 

 

Velkommen og 'Happy Shopping'!

Vennlig hilsen,

The Peekaboo People! 

www.peekaboobabygaver.no

E-Post:salg@peekaboobabygaver.no

Org nr. 895783552 MVA

Peekaboo Babyprodukter

Fossilveien 20

3034 Drammen