Free Delivery on orders over 1000KR-Norwegian

Trekk til Moses Babykurv

'Match' en av våre nydelige babykurv 'trekk sett' med våre babykurver eller for din egen babykurv slik at den ser helt ny ut! Kommer komplett med trekk, myk sengekant som går rundt babykurv og under trekket, trekk til kalesje og en nydelig pynteteppe/dyne. Flotte tilbud på babykurv & trekk fra Kr 999 alt inkludert!

 

Formsydd Trekk til Moses Babykurv

Formsydd Trekk til Moses Babykurv

Nydelige trekk til babykurver fra bl.a tysk Leipold, britiske Clair de Lune og Izziwotnot. Kommer komplett med trekk, myk sengekant som går rundt babykurv og under trekket, trekk til kalesje og en nydelig pynteteppe/dyne.

Full Lengde Trekk til Babykurv m/Kalesje

Full Lengde Trekk til Babykurv m/Kalesje

Lekre, full lengde, 2 eller 3-lags trekk laget på bestilling av bl.a, Leipold av Tyskland. Kommer komplett med trekk til Moses babykurv og kalesje og en matchende brodert dyne og putetrekk. En minneverdig vare som kan nytes av generasjoner!

Full Lengde Trekk til Babykurv m/Himmel

Full Lengde Trekk til Babykurv m/Himmel

Eksklusive, full lengde, 2 eller 3-lags trekk laget på bestilling av bl.a, Leipold av Tyskland. Kommer komplett med trekk til Moses babykurv, delikate himmel stoff og en matchende brodert dyne og putetrekk for å skape en romantisk, eventyr-inspirert stemning!